Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Sponsoring & Goede doelen

Exclusief Zeilinstituut De Bird vind het belangrijk om goede doelen te steunen, daarom sponsort De Bird een tweetal goede doelen.

Stichting Onder Zeil

De Laerling is een Scandinavische 1- en 2-mansboot en stamt af van de beroemde Yngling- en Solingklasse. Deze boot heeft een grootzeil en een fok. De Laerling is stabiel, snel en zeer veilig. Je zit direct zelf aan het roer en je kan zo onder goede begeleiding leren sturen en zeilen.

De Stichting Onder Zeil organiseert elk jaar een zeilweekend voor kinderen met het Syndroom van Down en hun families, uit alle windstreken van het land.

De stichting wil kinderen en ouders in een ontspannen sfeer laten genieten van de natuurelementen. Ofschoon het voor de kinderen (en sommige ouders) best spannend is, zijn de omstandigheden altijd veilig en vertrouwd. Elk jaar zijn weer een flink aantal (dezelfde) vrijwilligers van de partij, voornamelijk als schipper, en soms als entertainer, verzorger.

Sponsor zorgproject "Het BeterBoek"

De overbekende Optimist is een ideale boot met alleen een grootzeil. In de Optimistklasse wordt ook veel wedstrijd gevaren en dat kan bij zeilschool De Bird geleerd worden.

Zeilinstituut De Bird neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Antonius Ziekenhuis.

Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Antonius Ziekenhuis, gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek 2-6 jaar en 6-12 jaar

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een editie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Website Bureau Méteau