Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

's avonds bij zeilschool De Bird

Overdag wordt er heel veel gezeild maar ook ’s avonds is er volop actie op de zeilschool. Naast de theorielessen op verschillende niveaus kun je ook andere watersporten uitproberen.

Je kunt kiezen uit alle disciplines zoals catamaranzeilen, zwaardbootzeilen, kanoën, vlotbouwen, op een grote boot zeilen of lekker gaan stoeien met een surfplank. Je kan ook kiezen voor het waterfun arrangement. Je gaat dan 's avonds naar een snelvaargebied om te gaan waterskiën of om te proberen zo lang mogelijk op de banaan te blijven zitten.
Bij goed weer is nachtzeilen op de poel fantastisch.

De ondergaande zon zoals bij De Bird zie je nergens anders.

Disco:

Nadat we terug zijn van het water is er op de zeilschool altijd wat te doen. Er zijn heuse tafelvoetbalcompetities, groepsspelen, gezelligheid in de bar en een paar keer per week disco.

De eetzaal wordt omgebouwd tot disco en aan de bar gekoppeld. De muziek en disco lampen zorgen ervoor dat je avond niet meer stuk kan.

Diploma:

De laatste avond wordt er een bonte avond georganiseerd waaraan iedereen mee mag doen. Dus een super cool einde van je zeilvakantie en wanneer je ook nog je diploma hebt ontvangen tijdens de uitreiking op het podium dan is het een zeilvakantie om nooit meer te vergeten. Da’s toch pas vet!